24/7 On line
Onze BBQ Strooibusjes hebben een nieuw etiket gekregen! Het duurt helaas even voor dat alle foto's op onze website zijn aangepast...

Privacyverklaring

In verband met de Europese privacywetgeving die op 25 mei 2018 is ingegaan vind u op deze pagina ons privacybeleid.

Verzameling en gebruik van persoonsgegevens.

Only Goodness vind uw privacy erg belangrijk. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Only Goodness verwerkt persoonsgegevens als u deze invult in het contactformulier, inschrijving voor de nieuwsbrief, bij het maken van een account of een bestelling in onze webshop. De persoonsgegevens die verwerkt worden, als u deze bij bovenstaande formulieren invult zijn; uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer, voorkeuren en bestelgegevens.

Only Goodness verwerkt deze gegevens om contact met u op te kunnen nemen, uw bestelling te verwerken en verzenden en u op de hoogte te houden van acties en aanbiedingen. We hebben hierbij een gemeenschappelijk belang om dit te doen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en u gemakkelijk kunt bestellen in onze webshop.

Verwerken betaalgegevens.

Only Goodness verwerkt geen betaalgegevens, al onze automatische betalingen gaan via onze partner Mollie, Zij stellen hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden dan ook plaats middels een beveiligde verbinding.
Tijdens het betalen via een betaalverzoek(Tikkie) word gebruikt gemaakt van de beveiligde verbinding van de eigen bank. ook hier worden door ons geen gegevens van opgeslagen.

Bewaartermijn

Only Goodness bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens zijn verzameld. Only Goodness verstrekt uw persoonsgegevens NIET aan derden.

Algemeen

Binnen de huidige wetgeving heeft u recht tot inzage / aanpassing persoonsgegevens.
Neem graag met ons contact op als:

•    Toegang wenst te hebben tot de gegevens die wij van u hebben
•    U gegevens graag wilt laten verbeteren of verwijderen

Only Goodness zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren. U dient zelf kenbaar te maken welk e-mailadres bij ons bekend is. Only Goodness neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik en/of onbevoegde toegang tegen te gaan. Op de website is een SSL certificaat geïnstalleerd om te voorkomen dat data die door de formulieren verwerkt word in verkeerde handen valt.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan graag z.s.m. contact met ons op.