24/7 On line
Onze BBQ Strooibusjes hebben een nieuw etiket gekregen! Het duurt helaas even voor dat alle foto's op onze website zijn aangepast...

Verzenden

Wij maken gebruik van DPD & DHL pakketservice. Wanneer je op werkdagen je bestelling voor 13:00 uur plaatst wordt het pakket binnen de termijn die aangegeven staat bij het product verzonden. Dit betekent dat het pakket doorgaans binnen 1-3 werkdagen door DPD / DHL bezorgd wordt maar het kan zijn dat door drukte bij sorteercentra of overmacht uw pakketje vertraging oploopt.

Onze website berekent zelf aan de hand van de afmetingen en gewichten van de producten wat de goedkoopste verzendoptie voor jou is, de verschillende opties vind je hieronder.

Opties Verzendkosten:  (prijswijzigingen voorbehouden)

Luchtkussen envelop €4,15
max.gewicht 1000 gram
max.afmetingen:  maximaal 3 zakjes - klein

Brievenbuspakje €4,15
max.gewicht 1 kg
max.afmetingen: 38 x 26,5 x 3.2 cm

Pakket 0-10 kg: €6,75
max gewicht 10 kg
max.afmetingen: 100 x 50 x 50 cm

Gratis verzending? Vanaf €45,- !

Vanwege onze scherpe prijzen en geringe marge, is het op dit moment voor ons nog niet mogelijk om onder de €45,- gratis verzending aan te bieden. Verzenden kost nu eenmaal geld en wij vinden het niet eerlijk om deze als opslag op onze producten door te berekenen.
We kunnen onze producten allemaal iets duurder maken en doen alsof we geen verzendkosten rekenen, maar klanten die komen afhalen betalen dan de verzendkosten van de klanten die online bestellen.

Bestelling Ophalen
Het is mogelijk om je bestelling kosteloos bij ons af te halen in Haelen (LB). De bestelling moet wel eerst online geplaatst worden. Je kunt contant betalen bij afhalen, via iDEAL of whatsapp op nummer 0611155687 (betaalverzoek). Als de bestelling gereed is kunt u via whatsapp of telefonisch een afspraak maken.
Let op! Wij hebben geen winkel. Plaats eerst de bestelling en kies voor ophalen.

Track and Trace
Bij elke bestelling, met uitzonderingen van Afhalen en Luchtkussen Envelop ontvang je een track en trace code waarmee je jou bestelling kunt volgen.


Retourneren

Wil je een product retourneren? Neem dan altijd eerst even contact met ons op. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jou vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Verpakkingen met voedingsmiddelen dienen ongeopend te zijn. (seal niet beschadigd) Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@onlygoodness.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour adres
Retouren versturen naar:

Only Goodness - Retouren
Dovenetel 16
6081 CG
Haelen