Beschrijving
Deze mix bevat alle ingrediënten voor het maken van echt authentieke Indische saté, het enige dat je nog hoeft toe te voegen is een paar lepels goede zoete ketjap (bijvoorbeeld: Kaki Tiga) en varkens- of kippenvlees, voor de heerlijkste saté die je ooit hebt geproefd.
Gebruik van deze mix 25-30 gram per kilo vlees met 5 eetlepels zoete ketjap.
Of Gebruik 1 eetlepel (10 gram) van deze mix en voeg 2 eetlepels zoete ketjap toe voor 350 gram kip of varkensvlees.
Meng onder elkaar en laat het vlees 1 - 12 uur marineren.
Tip: serveer de gegrilde of gebakken saté met pindasaus en gebakken uitjes.
Recept? Voor een heerlijk recept van Saté Lemak met onze kruiden kijk eens op: bbq-bakery.nl
Extra Informatie
Informatie | |
---|---|
Ingrediënten | koriander, komijn, laos, knoflook, ui, chilipeper, citroenzuur, suiker, zeezout. |
Bewaaradvies | Droog, donker en koel bewaren. |
Allergenen | Bevat mogelijk sporen van noten, pinda, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet. |
Voedingswaarden per 100 gram | |
Energie | 1132 kJ |
Energie | 268 kcal |
Koolhydraten | 48,3g, waarvan suikers 23,1g |
Eiwitten | 6,6g |
Vetten | 3,2g |
Verzadigde vetten | 0,5g |
Vezels | 8,7g |
Natrium | 26,9g |
Gebruikers Beoordelingen