Voor de gehaktballetjes: 500 gram ongekruid gehakt. (rund, varken, lam of een mengeling) 1-2 eetlepels Griekse Keftedes Kruidenmix 1 ei 2-3 eetlepels paneermeel
- Doe het gehakt met de kruidenmix, ei en paneermeel in een kom en meng het goed. - Rol kleine balletjes (keftedakia) of rolletjes (soutzoukakia) van het gehakt. - Bak de balletjes / rolletjes in 10-15 minuten in olijfolie rondom bruin en haal ze uit de pan. - Fruit de gesnipperde ui in het bakvet van de balletjes / rolletjes. - Voeg de geperste knoflook toe en bak deze ook even kort mee zonder te kleuren. - Voeg de tomaten, komijn, laurierblad en suiker toe laat het 30 minuten zacht koken tot het een saus geworden is. - Voeg de peterselie toe en breng de saus op smaak met zout en peper. - Schep de gehaktballetjes / rolletjes in de pan en laat de saus met het gehakt nog 10-15 minuutjes rustig doorkoken.
Kali Orexi! (Smakelijk Eten!)
Wij gebruiken cookies om uw winkelwagen en instellingen op te slaan, zodat u de volgende keer gemakkelijker kunt winkelen.