24/7 On line
Onze BBQ Strooibusjes hebben een nieuw etiket gekregen! Het duurt helaas even voor dat alle foto's op onze website zijn aangepast...

Satureja Thymbra

Satureja Thymbra | Stazak 15 gram

Art.Nr: 160019
Status: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
€ 2
 
stuks

Beschrijving

Satureja Thymbra (ook wel bonenkruid uit Kreta genoemd) is een geslacht van aromatische planten uit de familie Lamiaceae, gerelateerd aan rozemarijn en tijm. Deze komt uit Kreta maar de soort is inheems in Noord-Afrika, Zuid- en Zuidoost-Europa, het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Verschillende soorten waaronder deze wordt gekweekt als culinaire kruid. Satureja Thrymba is slechts op enkele plaatsen in de wereld , waaronder Kreta, Griekenland in het wild te vinden.

Satureja Thymbra word al meer dan 2000 jaar gebruikt bij het koken. De oude grieken gebruikte het in hun kruidenwijn genaamd thymvriti, en het werd gebruikt als smaakmaker in sauzen, soepen en azijn.
Daarnaast werd het ook als medicijn gebruikt tegen bijensteken.

Satureja Thymbra, een heel bijzonder kruid met een hele bijzondere smaak!


Inhoud: 15 gram

Extra Informatie

Satureja Thymbra
Ingrediënten 100% Satureja Thymbra uit Kreta, Griekenland.
Bewaren en Houdbaarheid
Bewaren Droog, donker en koel bewaren.
Allergenen Informatie
Allergenen Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.
Gebruikers Beoordelingen

Schrijf als eerste een Review over dit product.

Schrijf Een Product Review

Je moet ingelogd te zijn om dit product te beoordelen.

Vergelijkbare Producten

Anderen kochten ook