24/7 On line

All Purpose BBQ Rub

FC Rub geschikt voor vlees en gevogelte. | Stazak 80 gram

Art.Nr: 250001
Status: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
€ 3,50
 
stuks

Beschrijving

Deze rub is zoals de naam al aangeeft heerlijk op kip, varkensvlees en rundvlees.
Hij heeft een geweldige balans tussen zoet, zout en pikant en is ook mooi te gebruiken als basis-rub. Voeg dan zelf nog extra ingrediënten toe. De ingrediënten van deze rub zijn onder andere paprikapoeder, zeezout en bruine suiker. Laat je verrassen door de smaak...

Gebruik van deze rub 20-30 gram per kilo vlees.

Wat is een Dry-Rub?
Een Dry-Rub is een mengsel van kruiden en specerijen met zout en suiker. Het zout onttrekt vocht aan het vlees waardoor de kruidenmix goed kan worden opgenomen in het vlees. De suiker zorgt voor een mooie korst (the bark), en dat is tevens een gevaar. Als de temperatuur te hoog word kan de suiker verbranden. Gaar je vlees of kip dus langzaam en niet direct boven het vuur, de ideale (Low & Slow) BBQ temperatuur is 120 tot 150°C. Zorg ervoor dat de rub minimaal 45 minuten tot 12 uur kan intrekken, afhankelijk van het gewicht van het vlees.

Extra Informatie

Informatie
Ingrediënten paprika, knoflook, cayennepeper, ui, peper, MOSTERD, zeezout, suiker.
Zonder smaakstoffen of toevoegingen.
Bewaaradvies Droog, donker en koel bewaren.
Allergenen Bevat mogelijk sporen van noten, pinda, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet.
Bevat MOSTERD
Voedingswaarden per 100 gram
Energie 1219 kJ
Energie 409 kcal
Koolhydraten 63,9 g, waarvan suikers 45,5g
Eiwitten 4,7g
Vetten 2,9g
Verzadigde vetten 0,6g
Vezels 9,3g
Natrium 21,8g
Gebruikers Beoordelingen

Schrijf als eerste een Review over dit product.

Schrijf Een Product Review

Je moet ingelogd te zijn om dit product te beoordelen.

Vergelijkbare Producten

Anderen kochten ook